Εταιρικό Προφίλ

  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Eurobath ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ειδών υγιεινής, δαπέδου και επίπλων κουζίνας. Προσφέρει πλήθος ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων για το μπάνιο, την κουζίνα και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Αποτελεί μέλος της Κυπριακής εταιρείας HOME ART TRADING Ltd., που ιδρύθηκε το 1995 και καλύπτει όλη την Κυπριακή επικράτεια με καταστήματα στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και την Πάφο. Παράλληλα, η Eurobath έχει αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα στη Μεγάλη Βρετανία.

 

  • ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Όραμά μας αποτελεί η δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής μέσω της διάθεσης υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προκύπτουν από τη συνεργασία με τους κορυφαίους του κλάδου μας. Στόχος μας, να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας σε κάθε αγορά που δραστηριοποιούμαστε, εξασφαλίζοντας κερδοφόρα ανάπτυξη με διαδικασίες πάντα φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στη Eurobath αξιοποιούμε στο έπακρο τη νέα value for money στάση ζωής, δημιουργώντας ιδανικές σχέσεις ποιότητας και τιμής. Οι ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, αποτελούν κεντρικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Η εμπορική μας πολιτική έχει χτιστεί ώστε να προσφέρουμε προϊόντα μοναδικής ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και συμφέρουν, προσδίδοντας αξία στο χώρο σας.

Στη Eurobath, αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία με ειλικρίνεια και σεβασμό και χτίζουμε σχέσεις διάρκειας και εμπιστοσύνης με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές.

  • ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Προϊόντα

Η Eurobath είναι ειδική στο να δημιουργεί θετικά συναισθήματα στο χώρο του σπιτιού, αλλά και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να μη σας στοιχίσουν τα όνειρά σας ακριβά! Η μοναδική εμπειρία της σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε απεριόριστους συνδυασμούς ποιοτήτων και υλικών, για να σχεδιάσετε τον ιδανικό χώρο στα μέτρα των δυνατοτήτων σας!

Τα προϊόντα της Eurobath διακρίνονται για την κομψότητα, το minimal σχεδιασμό τους και τα υψηλής ποιότητας σύγχρονα υλικά τους. Συνδυάζουν αρμονικά λειτουργικότητα και design, μεταμορφώνοντας το χώρο του μπάνιου και της κουζίνας σε μία προσωπική εμπειρία που ικανοποιεί τις αισθήσεις και προσφέρει απόλαυση, χαλάρωση και ευεξία.

Η συλλογή της για το μπάνιο αντιπροσωπεύει μία ευρεία γκάμα από πλακάκια και ψηφίδες, νιπτήρες, λεκάνες, καμπίνες και ντουζιέρες, μπανιέρες, σώματα μπάνιου, αξεσουάρ, έπιπλα και μπαταρίες παντός είδους. Παράλληλα, στη Eurobath θα βρείτε προτάσεις για δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, παρκέ, διακοσμητική πέτρα, κεραμικά πατωμάτων, καθώς επίσης και μεγάλη συλλογή σε ντουλάπες που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες αποθήκευσης του σπιτιού με εργονομικές λύσεις και κομψές γραμμές. Τέλος, προσφέρει έπιπλα κουζίνας με μοναδικές προδιαγραφές αισθητικής και λειτουργικότητας και έμπνευση που πηγάζει από βαθειά γνώση και πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο.

Η συνεργασία με οίκους διεθνούς αναγνώρισης και αξιοπιστίας αποτελεί στρατηγική επιλογή για τη Eurobath. Κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες, όπως οι Lea Ceramiche, Saloni, Trend, Olympia, Arcom, Pozzi Ginori, Coem, Provenza, Ergon, Frattini, Dornbraht, Villeroy & Boch και Vola αποτελούν μερικούς από τους συνεργάτες της, προσφέροντας πληθώρα εξειδικευμένων συνθέσεων και εφαρμογών για τον επαγγελματία κατασκευαστή, το μηχανικό, τον αρχιτέκτονα, το διακοσμητή και, φυσικά, τον ιδιώτη καταναλωτή.

 

Υπηρεσίες

Πιστοί στη δέσμευσή μας για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, στη Eurobath έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών που συνοδεύει τα προϊόντα μας, με στόχο να ανταποκριθούμε απόλυτα στις ανάγκες σας.

1. Εκθεσιακός Χώρος Eurobath

Αφετηρία αποτελεί ο μοντέρνος και λειτουργικός εκθεσιακός χώρος της στα Γλυκά Νερά, που εκτείνεται σε 600 τμ. και προσφέρει μία από τις πιο πλούσιες συλλογές της Ελλάδας.

2. Υπηρεσία Σχεδιασμού

Η σχεδιαστική ομάδα και οι σύμβουλοι πωλήσεων της Eurobath αναλαμβάνουν τη δημιουργία τρισδιάστατων, φωτορεαλιστικών απεικονίσεων σε εξατομικευμένες διαστάσεις για κάθε χώρο, καθώς και το σχεδιασμό των ιδανικότερων συνδυασμών ποιότητας και τιμής με βάση την προσωπική αισθητική και τις λειτουργικές του κάθε πελάτη.


3. «Eurobath Ολική Ανακαίνιση»

«Διαθέτουμε το δίκτυο επαγγελματιών μας για την ολοκληρωμένη ανακαίνιση του χώρου σας»

Στη Eurobath οι εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας παίρνουν άλλη διάσταση! Ειδικά συνεργεία αναλαμβάνουν την αποξήλωση παλαιών προϊόντων και δομικών υλικών και την άμεση παράδοση και τοποθέτηση των νέων σας προϊόντων, μεταμορφώνοντας την ανακαίνιση του σπιτιού από μία κουραστική διαδικασία σε μία εμπειρία ανανέωσης και αναζωογόνησης.

4. Αξιοπιστία Eurobath

Πολυετείς εγγυήσεις συνοδεύουν όλα τα προϊόντα, παρέχοντας αξιοπιστία και διαρκή υποστήριξη, ενώ μέσω της ευέλικτης οικονομικής πολιτικής της η εταιρεία επιδιώκει να ικανοποιήσει τις πιο αυστηρές καταναλωτικές απαιτήσεις κάτω από τους πιο συμφέροντες και οικονομικούς όρους.